Det nya livet

Går ju inte så bra märker jag....
Ställde mig på Japanskans våg i morse och fick en chock. Det måste vara så att hon har pillat på inställningarna sedan jag tjuvvägde mig på den senast...... När det nu var? en månad sen kanske.
För jag är INTE nöjd över vad den visade! Så där direkt på morgonen när man ska väga allra minst....

Nu har jag tagit på mig gymkläderna och nu ska jag ut och powerwalka!!! Det var en månad sen sist typ, Fy fabian var slö jag varit. SUCK!

Denna vecka har vi ju dessutom frossat på alla möjliga goda middagar och luncher med alla hjärtans dag och allt. Och före det var jag ju i sydafrika och njöt av oxfile och rödvin dagarna i ända. Inte bra för vikten ha ha!

Beach 2011 är ju här om typ 2 veckor. Är hemskt sugen på att lägga mig på playan i år---INTE!

Adios! Ut o kut!

Pharell Williams

Hej !
Måste ju bara berätta att jag bor på samma hotell som en Kändis! Pharell Williams, rap-star ;)
jag befinner mig i Johannesburg för tillfället. Iaf.

Hur kul som helst är detta, jag kommer alltså ner till receptionen för att möta upp crewet. Vi skulle möta upp folk även från ett annat set of crew, så jag visste ju egentligen inte vilka det var.  Jag kommr ner till lobbyn och det sitter en enda snubbe där, jag tänker att det kanske är CM eller flightdeck från det andra crewet så jag säger "hej", men får liksom inget direkt svar.... så jag skyndar mig att ta fram iphonen och fiffla med den.... för att dölja mitt misstag ;)

Sen kommer två andra ur mitt crew ner och även lite folk med öronsnäckor i örat, då har även snubben jag hälsat på anslutit sig till öronsnäcks-gänget.
En liten mörkhyad snubbe kommer ner och en annan kille går fram till han och dom tar ett kort ihop och den lilla snubben gör peace tecknet, så jag fattar att han måste va känd! och jag känner igen han, det gör jag, men vad han heter kan jag inte komma på. Så jag springer fram till den andra killen som tog fotot, och frågar vem han tog foto med, för då har den kända snubben för tillfället försvunnit. Och han killen säger "Pharell Williams!"

sen kommer Pharell tillbaka och går och gör nåt i receptionen, jag vågar inte fråga om ett kort. Nej d e inte min stil, tyvärr!!!
Sen kommer det in en hel drös med tjejer som rent ut sagt SKRIKER rakt ut när dom ser honom! Jättekul!

så ja , det var min höjdpunkt ikväll! Jag bor på samma hotell som en riktigt mega kändis, kan man väl ändå kalla honom? hm undra vilket rum... jag kanske ska hyra ut mitt tum till en groupie ;) hihihi!

jag googlade på Pharell nu och han är tydligen 38 år!!!! Men tro mig, ser ut som 17! och liten var han, typ 1.65 :)

Adios!


The man

Sydkorea!

Åkte för första gången till Sydkorea i början på månaden och spenderade 51 timmar i Seoul.
Det var en trevlig upplevelse även om mitt crew var ganska "dåligt". Jag hängde med den franska food and beverage snubben och den australiensiska kabin chefen. Alla andra var mer eller mindre skumma, enligt inte bara mig...!

I Seoul var det kallt. Inte minusgrader, men närapå. Grått och glåmigt var det oxå. Kanske inte så lätt att visa sig från sin bästa sida i början på februari!
Jag hann verkligen inte se mycket av staden, mestadelen av tiden tillbringade jag på hotellet. Hotellet är för övrigt väldigt fint. Grand Hyatt Seoul. Ja verkligen ett lyxigt hotell!

Det lilla jag hann se av Seoul var att det ser ut lite som en bergig variant av Moskva och Beijing. Det ser ut som ryssland men med en asiatisk befolkning :)
Det är rätt dyrt i Seoul, typ som i Europa. Och på hotellet är allt lika dyrt som på den dyraste michelin restaurangen! gah!
Jag hann prova på bulgogi, kimchi, bipumbap och naturligtvis Korean barbeque!
Korean barbeque är när man sitter på en restaurang som har bord med en grill inbyggd i bordets mitt. Där grillar man det kött man väljer och äter en massa koreanska tillbehör till. Som till exempel ris!
Gott var det!
Korean barbeque skulle jag kunna äta varje vecka!
Jag hoppas jag får chansen att åka till Seoul snart igen och förhoppningsvis hinner jag se mer av staden då, och förhoppningsvis är det bättre väder och jag har bättre crew!

Här kommer några bilder från layovern, men dom är verkligen inte mycket att hurra för tyvärr.

Skum middag på japansk restaurang

Lätt att läsa menyn.....var det inte!


På japansk restaurang var vi första kvällen. Mysiga uppvärmda bänkar.


Dags att hugga in...


Japansk chompon.... ja vad ska man säga. Smakade väl sådäääär!

På stan

dags att kolla in city! Shopping centrum.


Mycke folk


Färska potatis chips! Gott!


koreansk kebab. Gott det med!



Väldigt trevligt med en hudvårdserie som baserats på snigelslem!


Nånstans vid ett tempel område...



på väg mot tempelområdet.... rätt mycket folk!










brr kallt!

Shoppingfynd

Detta köpte jag, skönhets produkter korean style :)


och allt detta samlade jag in gratis. bra jobbat tycker jag själv :)


Aduios!

Bilder från Athen









Athen är en trevlig stad. Men skitig i hörnen! Men trevlig. Ja ni fattar. En ful-fin stad!

Adios!

Förlåt bloggen !

Åh nej vad jag är kass på att skriva här... och jag ser till och med att det är några arma stackare som tagit sig tiden att kika in på denna få-ordiga blogg! skäms på mig alltså!

Ja var ska man börja. Har ju hänt ganska mycket sedan jag skrev sist. Eller egentligen har det ju inte direkt HÄNT något. Men jag har ju hunnit med att vara på ett antal ställen iaf!

Åkte ju till Athen med min pojkvän och det var MYCKET mysigt och trevligt och härligt och uppfriskande!!! Att få komma ifrån öknen ett par dagar och bara njuuuta av europeisk känsla, mat och mentalitet!
Pussas offentligt på stan utan att bli arresterad och kunna dricka en öl till lunchen BARA SÅDÄR!
Ja det var helt enkelt underbart!

Vädret i Athen var dock inte underbart, långt ifrån! Det var iofs rätt trevligt väder när vi landade på torsdags eftermiddagen. Lite sol och kanske 12 grader eller så. Solen värmde verkligen så när den försvann (resten av semestern) så blev det lite kaaaallt! brrr! hihihi!
Dagen efter regnade det halva dagen, och då snackar vi inte duggregn! Men vi gav oss ut ändå med paraplyerna i högsta hugg och besteg Akropolis klippan! Där uppe i storm-regnet var vi helt ensamma och hur många kan säga att dom varit uppe på akropolis helt själv!?? Normalt sett så är det nog fullt med turister, till och med i Januari! För vi såg faktiskt en hel del turister trots att det var vinter.

Vi hann med andra saker oxå, vi besteg Lycabettos berget och där uppe blåste det oxå väldigt mycket :) . Sen strosade vi runt på otaliga romerska (grekiska) lämningar och åt tzatziki och grekisk sallad varenda måltid. Mums!
Något som jag inte rekommenderar att göra när man är i Aten är att gå på Akropolis museet, Det är snyggt och nytt men fullt med tusen olika statyer i samma beiiga nyans. Väldigt trist!

Vad mer kan jag säga om Athen... jo hotellet var rätt bra. Det hette Royal Olympus Hotel och var femstjärnigt. Ja hotellet var femstjärnigt, inte vårt rum nödvändigtvis ;) . Men jag trivdes utmärkt! Det låg väldigt bra till mitt i smeten där man ville va. Nära Alla sevärdigheter och mittemot en stor park med massa fornlämningar på.
Frukosten serverades i ett mysigt rum med valv, liksom medievel style. Very nice!

Bilder från Athen kommer i nästa inlägg. Många av er som läser har nog redan sett dom på Facebook!

Adios!





RSS 2.0