From Paris with love :)

Har för mig att det finns en film som ganska nyss kom ut som heter precis "From paris with love"
Därav den fyndiga rubriken....ha ha...!

Sitter vid Louise dator i Louise rum på hotellet i Paris, eller ja, kan ju inte direkt påstå att vi befinner oss i Paris, snarare någonstans väldigt nära Charles De Gaulle. Roussy en France heter byn.

Vi hr nyss kommit tillbaka från en jättetrevlig middag på en häftig restaurang/bar som hette Le Place.
Vi åt otroligt god tomat och mozzarella sallad och sedan sea bass och potatismos till huvudrätt. Drack cola till. Det gick bara på 31 euro var. För att vara i Frankrike så tycker jag att det är riktigt billigt! Gott var det ju oxa!
Och tro mig, stället vi åt på var så coolt! det var en rktig lounge känsla, allting gick i vitt, lite neon färger, diskokula i taket och restaurangen var liksom uppdelad i tre olika rum. Man ville dra upp benen och sitta och mysa i stolen. Jättavslappnad stämning verkligen och jätte blandad klientel.
Vi satt nära tva brittiska kvinnor och innan dom gick så berattade dom att den ena servitören var jätteduktig på att imitera Michael Jackson och dom insisterade på att vi skulle be honom göra det senare.

Sagt och gjort vi frågade lite forsiktigt eller ja inte direkt ;). Han verkade iaf inte ha nagot emot att fa göra ett uppträdande.
Och vilket uppträdande! Han klädde ut sig och restaurangen släcktes ner lite och han gjorde en jättebra dans till "Smooth criminal". Jag log genom hela framträdandet eftersom det var så uppenbart att han verkligen gillade vd han gjorde och han hade berattat för oss om hus mycket han älskade Michael.
Vilken trevlig middagsavslutning alltså!

Kommer definitivt BARA gå till denna restaurang när jag kommer till Paris igen. Har aldrig varit med om att få en sådan trevlig service forrut. Fransmän är ju faktiskt lite svåra att ha att göra med.....det är faktiskt så!

Annars har vi inte gjort mycket idag, vi landade i morse och sov halva dagen. Hann me lite lunch och ett gymbesok oxa. Imorgon åker vi in till CITY klockan tio med gratisbussen. Får se lite real PARIS!
Vädret var ganska kasst idag, såg ut som att regnet skulle komma när som helst men det kom aldrig. Imorgon hopas jag på solsken. Tempen ligger på ca 22, såg på CNN att det är 29 grader i Stockholm, orättvist!!

Ha det bäst allihopa

Kram och hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0