Laxbiffar

För några veckor sedan googlade jag på recept på laxbiffar och jag hittade ett som jag typ följde. Dom blev faktiskt väldigt goda, åt nämligen upp resterna ikväll till middag ;). Dom smakade lika bra efter att ha varit frysta och blivit uppvärmda i mikron.

Det går verkligen jättefort att göra oxå, bara att hacka ihop allt och sen steka i ett par minuter, sen klart! Serveras me potatis o en kall sås. Mums!

Jag finhackade laxfile, blandade i salt, peppar, ett ägg, lite hackad lök (tor jag jag hade i, minns inte ens), vitlök, lite mjöl, lime, riven ingefära, lite färsk chili and voila! dags att steka!
Se till att steka på tillräckligt hög värme så att det blir en god yta på biffarna, och se till att ha tillräckligt me salt och peppar!

Prova det nån dag!

kram och hej!

Japanska läckerheter

Min flatmate är ju från japan och hon är jättesnäll och trevlig och bra att bo med.
Men varför envisas hon med att ge mig alla dessa konstiga gele-aktiga japanska desserter efter varje flight hon gör till japan.... Jag håller på att krevera när jag ska försöka äta dom och låtsas att det smakar gott ;)

Im more the chocolate kind of girl :)

Hu jeda mig här sitter jag med en gelklump bredvid mig som jag just smakat på, det smakar sött, sladdrigt och lite mjölkigt. Inte så gott alltså. Varför gör dom så skumma söt-saker i asien?!

Tack och hej!


Oktober månad

Nya schemat är ute, lika fantasifullt som aldrig förr!
Sydney, London, Paris, Geneve och Paris igen!
Bangkok, Kuala Lumpur, Toronto, Bryssel, Manchester och Singapore-Brisbane lyser som vanligt med sin frånvaro.... suck!

Håller på att försöka byta bort mina paris mot nånting annat, får se om det lyckas. Jag känner för att Åka till Casablanca, believe it or not. Det var länge sen!

Fick 5 lediga dagar när pappa och Lise kommer, perfekt! Fick även 4 lediga dagar i mitten på månaden och vad fanken ska jag göra då????? Sola kanske, det var ju typ ett halvår sen sist!

Ikväll flyger jag till Saudi igen, hör av mig senare!

Kram och hej!

Här sitter jag!

Ja här sitter jag med en hårinpackning i håret och makaroner och köttfärsbiffar i munnen ;)
Har varit på gymmet för ett tag sen och efter det hoppade jag (såklart) i duschen och tänkte att mitt ny-slingade hår nog skulle behöva lite inpacknings-lyx!
har haft det inne rätt länge nu, måste nog gå och skjölja ut det innan jag blir allergisk i hårbottnen ha ha!

Är på standby sedan klockan 10.00 idag, har gått 6 timmar nu och det är fyra kvar. Jag tar för givet att jag inte blir utringd nu. Det vore lite jobbigt!

Imorgon ska jag till Jeddah, blir lite kul. Har inte flygit dit på 3 år. Folk som åker till Jeddah ska vanligtvis till Medina för att besöka Mecka. Dom är ibland klädda bara i handdukar, equal inför gud. Ser ganska roligt ut måste jag erkänna. Imorgon får jag ha byxor på mig om jag vill, istället för Kjol. Det får man om man flyger till Saudi Arabien. Kanske borde ta vara på den chansen, det är ganska skönt faktiskt med brallorna. Slipper ju ha strumbyxor, bara fot-strumpbyxor behövs.

Ha en bra helg!
Kram och hej!

Sliiiiten

Här sitter man på fredagd eftermiddagen, klockan är tre, och jag har alltså nyss gått upp ur sängen.
Det är inge roligt att flyga nattflighter, man blir så sjukt trött (eftersom att man e vaken en hel natt)
Och sen ska man försöka sova under dagen vilket inte är samma sak som att sova nattetid, tycker jag iaf.
Jag är alltuid jättesliten efter att jag sovit, även om jag lyckats sova 6 timmar.
Så hela denna dag är ju förstörd, trist! För det är ju helg!
Imorgon har jag standby mellan 10.00-20.00 tror jag det var, iaf vet jag att den börjar 10.00. Jag hoppas jag blire utringd faktiskt! På en lång turn around eller till London eller nåt.
Mest troligast blir jag nog ej utringd, så jag får allt sitta här o vänta i huset hela dagen.... trååååkigt!

Jaha vad ska man göra nu då..... äta lunch kanske. Tur jag har lunch rester kvar sen igår. Orkar inte precis gå o handla o laga mat!

det bästa som hände idag var iaf att jag fick prata med mion bästaste bästis Pia på skype i morse!
jag var lite små-trött eftersom jag kom direkt från flighten, men det gjorde inget!
Jag saknar dig Pia!!!! många kramar till DIG :)

Flighten då, hur gick den? Jo den var soft. Jag jobbade i första klass och vi hade 4 gäster dit, och två hem. Inte så jobbigt med andra ord. Det var light load i de andra xonerna oxå. Jag flummade runt lite och hjölpte till i buissnessklass lite grann, men mest latade jag mig uppe i Loungen. Det var så många crew och så få gäster, man ska inte jobba ihjäl sig i onödan ;)
Flög med en gammal bekant jag inte träffat på flera år, så vi snackade och fördrev tiden ganska bra iaf.

Kram och hej!

Sand och ännu mera sand

En klar nackdel med att bo i en öken är att efter ca 4 månader av icke-användande av min balkong, så har balkongen samlat på sig ungefär 2 kilo fint fint finkornigt sand......
Det ligger överallt, i alla vrår, på alla möbler, under alla möbler, på väggarna och på fönstren!

jag köpte en sopborste och en skyffel idag och begav mig ut på balkongen....
Det tog ett BRA TAG att sopa upp all sand! Svettigt var det oxå, det är ju typ 35 grader ute och det droppade från mitt ansikte (yack!)

Nu behöver jag bara skura hela balkongen och dammtorka med en blöt trasa.... hm, det får bli en annan dag. Borde nog dammsuga oxå, är det dåligt för dammsugaren att suga upp sand måntro...!?

Tänk att fastän man bor på 6e våningen så har sanden letat sig upp på min balkong! GRRR!
Men nu är det snart höst och balkongen skall användas flitigt! Så städningen var ett måste!


Ikväll flyger jag iväg till Pakistan, till min eviga följeslagar-destination Lahore. Tycker jag flyger dit varje månad asså!
Sedan har jag hittat en härlig Jeddah flight som jag gör på söndag och som följs av Dammam och Khartoum! Inge mer övernattnings-flighter för mig i september månad.
Snart kommer nya schemat.....spännande!

kram och hej!

Blondie

Äntligen är jag fin i mitt hår en gång för alla!
Alltså lika fin som när min kära Mona fixar mitt hår hemma i Umeå, tyvärr är det ju rätt långt till Umeå så det är bra att jag nu hittat en svensk frisör på närmare håll :)

Jag, Mattias och Lena ¨kte in till stan igår kväll, närmare bestämt till Anette. Hon bjöd på ost, vin, kex, oliver och klippning! Snacka om guld-frisör. Vi kom ut ett par timmar senare mättare och snyggare än på länge ;)

Bildbevis på en dock väldigt trött och osminkad Maggie


Här var jag fortfarande pigg och alert! trots 2 kilo aluminium foile i huvudet!


Hann trycka i mig lite libanesisk hämtmat medans slingorna verkade...


Medans jag väntade på att blekmedlet skulle verka så fick Mattias hoppa ner i frisör stolen!


Lena hade också turen att få en omgång med skickliga Anette och hennes sax!


Blond och fin eller hur!?


Fram och bak



Medium rare...

Godaste hemlagade måltiden på ett tag asså...


Ser kanske makabert ut, men smakade gött!


muuuuuuuu!


Dagarna som gått

Godmorgon allesammans!
Klockan är fem i tolv så egentligen är det väl snart eftermiddag ;)
Jag var tvungen att gå upp klockan sex i morse för att Fredrik skulle till Moskva och jag ville bli hemskjutsad innan för att slippa åka taxi. Så fort jag kom hem så hoppade jag dock i sängen igen och somnade om ett par timmar. Klockan sex på morgonen är en alldeles för tidig tid att vakna upp tycker jag!!!

Idag ska jag och Mattias åka till en annan svensk crew som tidigare jobbade som frisör. Wihaaa ÄNTLIGEN kommer mitt hår att bli snyggt igen??!! Hoppas jag! Jag vill bli blond igen!! Mina slingor som gjordes i Manila var ju som ett skämt. Jag återkommer med bilder på mig och mitt nya hår :)

Har inte varit hemma på typ 6 dagar eftersom jag åkte direkt från Chicago hem till Fredrik. Dagen efter åkte vi till den heta trendiga metropolen Umm Al Quawain....... Det är ett av UAE:s 7 emirat som ligger norr om Dubai mellan Sharjah, Ajman och Ras Al Khaimah.
I Umm Al Quawain finns en enda sevärdighet verkar det som, och det är UAE:s största Alkohol-affär Barracuda. (Jag såg iaf ingenting annat som verkade sevärt när vi snurrade runt runt i staden innan vi hittade rätt)
Detta emirat är en free zone, man får tydligen sälja alkohol överallt och det kan köpas och drickas där av alla, även muslimer. Så det är väl det som Umm Al Quawain lever lite på.
Annars så måste man ha ett Alkohol-license för att få köpa alkohol och ett sådant license kan inte utfärdas till Muslimer eftersom dom enligt sin religion ej får dricka alkohol. (Inte riiiiiiiiktigt alla som följder det påbudet dock ;)
Jag är inne på mitt tredje alkohol license så här har ni en som följer lagen minnsann!

Iaf, affären var väldigt stor och dom hade ett väldigt bra utbud, Inte bättre en ett vanligt svenskt systembolag men ungefär lika bra. Däremot et otroligt mycket bättre utbud än på de andra små spritaffärerna vi brukar handla på. Vi dricker ju bara vin och det är så dåligt utbud asså i detta land. Dyrt är det oxå. Det är typ 30 procent billigare med vin i Sverige.

Vi kom iaf hem med typ 20 flaskor vin och lite öl, tänker inte åka till den där affären igen på ett bra tag! Eller kanske aldrig igen, det är inte riktigt värt den långa resan! Det tog oss ungefär 2 timmar enkel väg och då kan jag tillägga att hastighetsbegränsningen ligger på 130 på många ställen. Det är alltså en bit att åka!
Jag såg iaf 5 åsnor och ett femtontal kameler när vi åkte hem. Lite småmysigt måste jag erkänna!
Annars inget av intresse.

Vad har vi annars gjort? Jo igår gick vi runt på Marina mall och tittade på alla möjliga saker, kom dock hem tomhänta. Väl hemma lagade vi go-middag som bestod av trattkantarell sås med hasselbacks potatis och entrecote. Mumma! Trattkantarell såsen skulle stå i fokus för det var den vi var sugen på att göra, men sen kom jag på det där me hasselbackspotatis och tillsammans med köttbiten blev det ju till en tio-poängs middag helt plötsligt! Lite Nero d avola, rött vin från sicilien, slank oxå ner och det smakade underbart!

jag har föresten inhandlat en matta till vardagsrummet! Det skedde innan jag åkte till Chicago. Gjorde ett riktigt bra köp för mattan hade kostat 1900 dirham (Hutlösa 3800 kronor) men var nedsatt till drygt 900 kronor. Jag vet inte om det är mycket för att vara en matta men jag tycker det kändes ok, iaf om man tänkte i dirham ;) . Fin och gosif och stor är den iaf!

Kram och hej från mig!


MY SOFA AND MY MAN ;)

Visst ser det hemtrevligt ut?!


ser ni vad gosig den är!


Denna röda matta ville jag först köpa, men den var dubbelt så dyr. Too dyr helt enkelt!


TOOODELILO!

Bilder från Coola Chicago

Lägger upp lite bilder från Chicago, dom är kanske inte så roliga men jag hoppas det framgår åndå vilken häftig stad det är! Hade en trevlig dag där!
Det var 20 grader varmt men väldigt grått. I princip sommar iaf!


Startade dagen med en starbucks kaffe, handy att bryggaren fanns i mitt badrum :)


Ute i staden kring nio på lördagsmorgonen. Ganska lugnt på sina håll


Lite grått på himlen men varmt ute trots att det nog ser kallt ut på kortet!


Fina blommor längs Michigan avenue


Mycke gråa hus, vackrare i verkligheten än på kort!




Den coola spegel-bönan i Millennium park


japp, enda kortet på mig från denna dag :)


coolt va!?




Nere vid Lake Michigan


Lite färg i allt det gråa!


Börjar det se lite mörkt ut där i horisonten mån tro.....?


Hamna mitt i nåt slags charity maraton!


ja sen börja det regna.....


Det blev jättemörkt och kändes som kväll, fast klockan var 11.00 !

Tack och hej för mig!

Pretty Paris!

Oj sorry här går det dåligt med bloggeriet, har haft ett par dagar ledigt som jag tillbringat på andra sidan öknen, dvs hos Fredrik i Mussaffah! mysigt mysigt.

Jag hade en jättetrevlig layover i Paris, mot all förmodan. Mot all förmodan säger jag eftersom jag inte hade några större planer för vistelsen. Jag har lite av en hat-kärlek till Paris och mest ligger det åt hat-hållet. Jag gillar inte fransmän så värst mycket, och jag gillar inte flighten dit, jag tycker inte direkt om hotellet vi bor på och det är så förbaskat dyrt i Frankrike!
Men efter en bra dagflight dit så anlände vi till hotellet och jag upptäckte till min stooora glädje att det fanns gratis internet i hotelllobbyn. Lycka!
Så där satt jag i en timme och mös :) (gick inte ens upp på rummet utan satt där i min uniform o hela kittet ;)
Stötte på en annan svensk crew som berättade om ett helt fantastisk joggingspår som låg utanför byn där hotellet ligger. Vädret var UNDERBART så jag gick genast upp på rummet, bytte om till gymkläder och klev ut i solskenet. Jag gick ut ur byn och försökte leta upp där joggingspåret, jag hade inte en så bra beskrivning så det slutade med att jag helt plötsligt befann mig i en liten cykelfil mitt emellan motorvägens två filer.....
Inte speciellt mysigt och vackert och definitivt HELT fel kände jag! Jag fick vända och gå tillbaka och en halvtimme senare var jag äntligen på rätt spår!

Jag var helt förundrad över hur otroligt vackert det var! Att jag åkt till paris i så många år och så många gånger och aldrig förr har vetat om detta promenad-stråk!!??
Man svänger av rakt in i naturen och går genom ängar, åkermark, slätt och skog. Jag mötte två harar och ett antal andra frilufts-älskande människor.
Själv gick jag bara och log och njöt av vinden, solen, dofterna och allt grönt och skönt som jag såg och upplevde! Jag tror det är svårt för andra att förstå hur oerhört mycket man saknar naturen, gräset, luften och alla dofter när man som jag bor i en total ÖKEN!!!! Det är mycket man i sverige (och andra delar av världen) tar för givet!
Så den promenaden var som ni fattar guld värd!

Dagen efter åkte jag in till staden för att titta på Sacre couer. Har aldrig varit där förrut och har knappt sett bilder på det men fattat att det ska vara någon fin katedral eller nåt, så jag begav mig ditåt.
Jag hade en karta och jag förstod att det var en bit, men det tog faktiskt ännu längre tid än jag trodde. En timme och 15 minuter tog det och då höll jag ett väldigt högt tempo dessutom!
Kan ju iofs tillägga att jag gick lite fel men det gjorde inget eftersom jag både hann se den vackra kyrkogården i montmarte och ta kort på teatern Moulan Rouge! jackpot!
Jag började faktiskt nästan tvivla på att jag nånsin skulle hitta till Sacre Cour men då steg den upp som ur dimmorna framför mig.
Det är svårt att försklara hur vackert det är, jag visar lite bilder istället!


Världens grönaste träd i en vacker park mitt inne i staden


vackra doftande blommor, en lisa för själen!


wow!


Jag visste inte att Sacre cour låg på en höjd, vad vackert det var!


Man gick upp fler fler och fler trappor och kom närmare och närmare...


Me gusto mucho!


Utsikt nedåt


Romantik på en parkbänk i kärlekens huvudstad!


Ser ni kärleksparet här då....!!!?  myyys!




Allra högst upp har man utsikt över hela staden!


Vackert


Min hat-kärlek till staden ligger just nu mer åt kärlekshållet. Paris är som vilken annan stad som helst, men kanske lite vackrare ändå....
(Men ful o gräslig på sina håll också!) hehehe!

Kram och hej leverpastej!




Mysigt i Minsk!

Hello allesammans denna lördags morgon!
Tänkte lägga upp lite bilder från Minsk nu som ni kan kika lite på om ni har lust :)
Jag hade en väldfigt trevlig layover där med Kristin mellan den 7e och 9e september. Det var jättefint höstväder med sol och jag önskade faktiskt att jag fick stanna där längre!

När man åker från flygplatsen in mot stan så passerar man en massa skog, som verkligen ser ut som "svensk" skog!!! Sedan åker man oxå förbi en massa åkrar och slätter som också ger assossiationer till Sverige! otroligt coolt! Jag menar Vitryssland och Sverige är väl kanske inte så lika i sig, men naturen är lik!

Hotellet vi numera bor på är jättefint, Crown plaza. Det är iaf jättefint om man jämför med det förra hotellet som verkligen inte kan kallas fint. Nu bor vi flott med fina rum, gratis wireless internet, gratis frukost, och fortfarande mitt i stan. Perfekt!

Vi flög ut tidigt på tisdagsmorgonen från abu dhabi, planet var fullt, förutom i buissnessklass där det bara var 3 passagerare. Jag gick till ekonomi och gjorde hela servicen tillsammans med kristin och de andra. Samma sak på vägen tillbaka. Fullt där bak, tomt där fram.

Flighten i sig är värt ett eget inlägg, vitryssar älskar verkligen att Supa! Vi gjorde slut på all whiskey, allt vin och det mesta av vår bacardi. Dom drack och drack och drack och drack även från sina medhavda spritflaskor som dom smugglat ombord. Men nöjda och relativt glada och trevliga var dom flesta. Så egentligen var väl flighterna helt ok. Men mycke springande med groggar blev det ;)

När vi kom fram till hotellet var man himla trött så vi sov fram till kvällen då vi skulle mötas upp för middag. Det slutade med att det var jag, krickan, flightdeck och kabin chefen som slöt upp.
Vi gick till en stor restaurang en bra bit från hotellet, där det serverades väldigt god mat! Vid det laget var man verkligen utsvulten efter att ha ätit frukost och lunch i planet för låääääänge sedan.
God öl fick man oxå i sig :)
Sedan gick vi vidare till en annan restaurang/bar där vi drack vodka och diverse andra drycker. Vi misstänker dock att vodkan var utblandad med vatten, den serverades i en karaff... Billigt som attan var det och vattenutblandningen var kanske lika bra i och för sig!

Natten slutade på hotellets nattklubb som verkligen var som en "vanlig" västerländsk nattklubb. Väldigt nice! Praktiskt oxå att sen bara kunna ta hissen upp på rummet!

Dagen efter hände inte mycket, vi var väldigt slitna om jag ska vara ärlig. Frukost pulade vi i oss redan vid åtta, Sedan sov vi fram till två då vi gick till en shoppingmall för att äta lunch. Vi hittade en väldigt bra buffe restaurang där man tog för sig av förrätter och sedan pekade på vilka varmrätter man ville ha. Praktiskt eftersom att INGEN snackar engelska i Minsk! Och våran ryska är lite ringrostig.... minst sagt ;) !
Dom gör faktiskt riktigt god mat i Vitryssland, den påminner lite om svensk, men ändå inte alls!
fet är den iaf..... men det kan man ju unna sig ibland!

Middag åt vi bara vi tjejer, det vill säga jag, krickan och vår kvinliga andre pilot. Hon var amerikanska och väldigt trevlig. Restaurangen vi gick till är otroligt nice, jag har varit där förut med Fredrik och jag gillar den verkligen. Den serverar bara vitrysk mat och det är bilder på all mat i menyn samt engelsk text.
Den ligger i ett källarvalv och består av olika rum, utsmyckat på ett medeltida sätt, typ. Jättemysigt!

Ville som sagt inte alls åka tillbaka till abu dhabi, hade gärna stannat i det mysiga höstvädret ett par dagar till! Men sånt e livet....

Här kommer lite bilder:


Jag innan utgång


Heta vitryska brudar :)




En skummande rysk öl satt inte helt fel. Jag , Kristin och Kaptenen Nigel på kortet.


raggmunkar med stuvade kantareller, och kött och stuvade kantareller med potatis. Yummy!


Sen tog vi häst-ekipaget och red vidare till en annan pub....


Det där tar vi!!


Någon var lite trött..... våran kabin chef nämligen!


jag var pigg däremot!


Kristin hittade en björn!


En smarrig sillsallad!


Spatsiba!

Eid Mubarak

Hej allesammans! Nu har det varit dåligt på blogg fronten ett tag, får se om jag kan bli bättre nu igen!
Idag slutade ramadan, eller om man säger igår kanske, nu är det EID, som är typ den heligaste högtiden på hela året, eller näst heligaste iaf. Vet ej så noga...
Vet inte riktigt vad folk för på eid, men jag vet iaf att jag nyss gick till mallen i Mussaffah för att titta lite i affärer och handla lite mat, bara för att upptäcka att ALLT var stängt fram till klockan 17.00 ikväll.... SUCK!
Nu är jag fast här i fredriks lägenhet utan mat eller vatten...... medans han är iväg och flyger till Bagdad.
Dryyyyyyyygt!
Jag har väl iofs vatten, och jag får väl steka lite korv till lunch idag med :) . Fredrik hade nämligen med sig korv och makaroner från sverige (han har varit på semester i 3 veckor).

Jag är oerhört glad över att ramadan äntligen är slut. Nu kan man liksom dricka vatten offentligt under dagtid och gå ut och käka lunch eller ta en kaffe om man nu skulle vilja det. Jag har helt seriöst knappt lämnat vårt compound på en månad nu, pga ramadan. Men nu är det back to normal igen!

Igår kom jag hem från 48 timmar i Minsk, vitryssland. Det var great! ska ladda upp bilder och berätta lite mer sen när jag har tillgång till min egen dator.

Vad ska man göra nu då? kanske titta lite på TV4 plus på Iphonen, följer Idol, Halv åtta hos mig, Biggest looser sweden och lite andra program. Man måste ju hålla sig uppdaterad ;)

kram och hej!

Tröttsam flight

Pust vilken jobbig flight jag hade igår när vi flög hemåt från Johannesburg.
Det berodde minst lika mycket på crewet som på passagerarna, iaf nästan!
Det var tjock-smock fullt i planet, 22 i buissness och 240 pers i ekonomiklass, jag jobbade i ekonomi.
Det tog 4 timmar att avsluta servicen där "bak", och vid det laget var jag nästan gråtfärdig eftersom jag då inte hade ätit nåt på typ 9 timmar. TUR att jag beställde roomservice frukost innan vi drog till flygplatsen, men vi hade försenad pickup med 45 minuter och det visste jag inte. Så jag var uppe halv nio men vi åkte inte förrän halv tolv. Så man var ju typ redan trött och hungrig INNAN flighten ens hade börjat!

Egentligen måste jag erkänna att "mina" passagerare som jag serverade var väl rätt trevliga och ganska lättsamma men det är ändå jobbigt att ha hand om 50 pers istället för 11 (som i buissnessklass)...... Det var ju en dagflight och alla ville äta och framför allt dricka allting i planet. Jag är helt inte van att jobba i ekonomi längre, så enkelt är det bara.
När första servicen var slut så var jag helt förstörd o kunde knappt peta i mig mat trots att jag var vrålhungrig. Vi hann väl vila någon halvtimme knappt innan alla började plinga i stolarna efter drycker. Sen var det nonstop resten av resan. Vet inte hur många gin och tonic jag gav ut totalt, och hur många coke..!
Andra servicen myglade jag mig ur, vi var ändå för många crew för just dem servicen så alla kunde inte vara i kabinen. Jag räknade barer och hjälpte till i det bakre köket.

Hur många var det nu som bråkade ur crewet under denna flight.... hm... cabin chefen klagade på buissnessklass köks-tjejen, så mycket att hon började gråta nu på hemvägen...
Cabin chefen klagade på food and beverage managern, Cabin chefen bråkade med en annan tjej i buissnessklass angående hennes grooming. Cabin chefen och CS ville rapportera en tjej i ekonomi för att hon hade ett lite kalt huvud, typ tunnhårig, (Ja det såg väl iofs lite skumt ut) men hon var en jätteduktig crew. Cabin seniorn var hatad av alla i ekonomi och hon och den tjejen som jobbade i främre ekonomi köket bråkade. En tjej från ekonomi bråkade oxå med hon i främre köket, jag blev lite indragen i det bråket oxå. Hm ja det var väl allt? Piloterna var iaf jättetrevliga och gulliga men kaptenen blev oxå indraget i bråk-hetsen eftersom att ena tjejen gick in till cockpit och berättade allt som hänt mellan henne och Cabin chefen.

Det slutade med att vi hade en liten debriefing i bussen där kaptenen pratade lite försiktigt om missförstånd och att prata ut och rensa luften...bla bla...
Efter det började två tjejer skrika åt varandra.... ha ha ha! alltså jag skämdes faktiskt. Jag kunde höra piloternas tankar som gick runt i deras huvud. Dvs:  BARNUNGAR KAN NI INTE HÅLLA SAMS!!!!!!!
jag var alltså yngst av alla i crewet och jag är 26 år. alla andra var äldre. Och Ändå allt detta tjaffs!
Passagerarna verkade iaf glada och nöjda när dom klev av, och det är väl trots allt det viktigaste!

Jag var hemma halv två igår natt, åt nudlar till "middag" eftersom att jag knappt ätit något under flighten. Sen stupade jag i säng och sov i tio timmar. Har dock ont i ryggen idag, jag fick det igår under flighten. Men det går väl över gissar jag.

Ikväll blir det Iftar på The one och kanske en drink ute, det är ju helg. Men det är fortfarande ramadan så jag vet inte om det är så värst roligt att "gå ut" !? Det lär väl visa sig

Kram och hej från mig!

Shakira

Sami nami na eh eh !!
Waka waka eh eh !!
Sami namina sam kaleva !!
its time for Africa !!!!


http://www.youtube.com/watch?v=zvy2EjfnVC8


Kan ju bara vara jag som helt missade fotbolls-VM och denna officiella VM-sång som Shakira gjorde!
Oj vad vi sjöng den igår i planet, i hissen, på gatan, i lobbyn, ja överallt!


Nu flyger jag tillbaka till öknen!

tack och hej!

RSS 2.0